ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ YOUTUBE TV



  Η ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ ιδρύθηκε το 1951 και είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του Νομού Λασιθίου.
    Ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου είναι η Νίκη μια ομάδα που αποτελεί το καμάρι της Σητείας με πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ της και αξέχαστες στιγμές που έγραψαν ιστορία.
    Η Σητειακή ομάδα αποτελεί μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις από τότε που ιδρύθηκε η ΕΠΣ Λασιθίου (1982) αλλά και παλαιότερα, έχοντας ανέκαθεν πρωταγωνιστικούς στόχους --------  ο Νίκος Πασσάς και ο Μανόλης Σπυριδάκης, οι οποίοι έφτασαν να αγωνίζονται και στην Α εθνική με πολλές αξιώσεις.
    Στην μακρόχρονη ιστορία της η ΝΙΚΗ έχει λίγες αλλά σημαντικές διακρίσεις. Αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ε.Π.Σ. Ηρακλείου - Λασιθίου την περίοδο 1965-1966, Α ?? κατηγορίας Ε. Π. Σ. Λασιθίου τις περιόδους 1984 - 1985 και 1998-1999, Β ?? κατηγορίας Ε.Π.Σ. Ηρακλείου - Λασιθίου την περίοδο 1972 -1973, Φιναλίστ Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Λασιθίου την περίοδο 2002-2003, Φιναλίστ Σούπερ Καπ Ε.Π.Σ.Λ. την περίοδο 1999-2000 ενώ κατέκτησε το Κύπελλο Ήθους Ε.Π.Σ.Λ. την περίοδο 1984-1985
sait nikh shteias




Νίκη Σητείας - «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ"

 Ο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία των ακαδημιών ποδοσφαίρου των Α.Ο Νίκης και Α.Ο Αρίων Σητείας
προχωρώντας στη δημιουργία μιας ενιαίας ακαδημίας ποδοσφαίρου, με στόχο την καλύτερη λειτουργία και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της πόλης μας. 
Για τη νέα περίοδο θα λειτουργήσουν τμήματα αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 5 έως 14 ετών. 
Υπεύθυνοι οργανωτικού και προπονητικού σχεδιασμού της νέας ακαδημίας θα είναι οι κ. Γιάννης Ζογλοπίτης και Νίκος Δερμιτζάκης. 
Για πληροφορίες και εγγραφές τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 
2843026577 - 2843028103 με 6945967236 

 http://sitia-news.blogspot.gr/2013/07/blog-post_6043.html


Τα «συγχαρητήρια» αναγνώρισης της Νίκης Σητείας στον ΑΟΑΝ



Το μεγαλύτερο επίτευγμα για τον φετινό ΑΟΑΝ είναι ότι έτυχε αναγνώρισης από βασικούς, δυνατούς αντιπάλους. Όπως η Νίκη Σητείας που εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία συγχαίρει τους Αγιονικολιώτες για την τεράστια επιτυχία τους, να επιστρέψουν στην ΓΕθνική. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια της Νίκη Σητείας εκφράζουν τα συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Ο.Α.Ν. για την άνοδό της στην Γ Εθνική.  Ομάδα η οποία δούλεψε σε επαγγελματικά πρότυπα και ανέδειξε το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο.  Ευχόμαστε καλή δύναμη και πορεία στο ταξίδι που μόλις ξεκίνησε ».
 Φιλική νίκη και τιμές για Εργοτέλη στη Σητεία

Διαβάστε περισσότερα:  http://www.sporfm.gr/permalink/74016.html#ixzz2Yq575VFe

Ομάδα Κ 20 του Εργοτέλη νίκησε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Σητεία την τοπική Νίκη με 1-0, ενώ οι οικοδεσπότες τίμησαν τους «κιτρινόμαυρους» για την επιστροφή τους στη Σούπερ Λίγκα.
Την επιστροφή του Εργοτέλη στη μεγάλη κατηγορία τίμησε την Κυριακή (2/6) η Νίκη Σητείας σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην κωμόπολη του Λασιθίου.
Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και η φιλοξενία ήταν άψογη από τους γηπεδούχους.
Ο πρόεδρος της Νίκης Σητείας Λευτέρης Βεργίνης απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Εργοτέλη Γιάννη Δασκαλάκη για την επάνοδο στη Σούπερ Λιγκ, ενώ με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ευχαρίστησε τους Λασιθιώτες για τη φιλοξενία που παρείχαν.
Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Εργοτέλης που αγωνίστηκε με την ομάδα Κ 20 (εκτός των Χρυσοφάκη, Χαλκιαδάκη, Άλα) νίκησε 1-0 χάρις σε τέρμα του Γκέκα στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης.


Για τους «κιτρινόμαυρους» αγωνίστηκαν οι Δασκαλάκης, Παρθενιάδης, Άλα, Παντελάκης, Γενιτσαρίδης, Κούρτι, Βογιατζής, Χρυσοφάκης, Γκέκας, Πήλιος, και Χαλκιαδάκης, ενώ έπαιξαν και οι Μπερουασβίλι, Φουκαράκης, Λουμπάκης, Γιαννουλάκης, Μυλωνάκης.


Διαβάστε περισσότερα:  http://www.sporfm.gr/permalink/74016.html#ixzz2Yq51SBoW




Η διοίκηση της Νίκης Σητείας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκτήσει των πολύπειρων ποδοσφαιριστών


Γιώργο Καρανικόλα και Κωστή Χαμηλάκη από την ομάδα του ΑΟΣ Κουτσουρά.


Τους ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τη θέλησή τους, να ανεβάσουμε όλοι μαζί την ομάδα στην κορυφή.





>